Jdi na obsah Jdi na menu
 


PANDA CUP 16.3.2016

Tak, máme za sebou první ročník FHT, kterým jsme zakončili 16. 3. Panda Cupem.
Už před začátkem turnaje bylo jasné, že celkovým vítězem tour se stanou hráči Old Boys a poslední skončí (i přes stále se zlepšující výkony) Rakeťáci. O to větší boj se čekal o celkově druhé místo mezi Pandou a Pantery.
V prvním zápase na sebe narazily týmy Old Boys a HC Rakeťáci. Vědom si své pozice v turnaji se kapitán a GM HC Rakeťáci (Petr) pustil do budování kádru na příští sezóny a povolal proto několik nových tváří do týmu. Myslím, že se vydal správnou cestou, protože na jejich hře to bylo znát.
Za to GM Old Boys (Pavel) opět ,,nezklamal" a už tak nabitý kádr vyšperkoval dalšími TOP hráči Frýdlantského výběžku. Výsledek 6:2 pro Old Boys!

Druhý zápas - zápas o všechno (2. místo) HC Panda:HC Panteři.
Tady musím konstatovat, že sportovní management Panterů udělal obrovskou chybu a vyloženě podcenil důležitost zápasu!!!
Panteři dorazili do Frýdlantu až těsně před začátkem zápasu a únava z dlouhé cesty (25 km) a velkého výškového převýšení na cestě (Albrechtický kopec) byl na jejich výkonu znát. A tak se nemůžeme divit, že za dvě minuty vedla Panda 2:0 a zadělala si tak na dobrý výsledek. Po třetím gólu do sítě Panterů si už Panda zkušeně zápas pohlídala a dovedla ho do vítězného konce. Výsledek 4:2.
Pánové ze sportovního managementu Panterů. Na takové zápasy o ,,všechno" se přeci jezdí o den dříve, jak to dělají třeba Oceláři z Třince a jiná vzdálená města. Váš příjezd už v pátek a ubytování v luxusním hotelu, v sobotu pak lehký trénink, dobrý oběd a spánek po něm plus taktická příprava na zápas měla být v tomto případě samozřejmostí! Tak příště!

Třetí zápas Rakeťáci:Panda. Vyloženě derby zápas se vším, co k tomu patří. Tvrdé souboje o každý puk, o každý metr ledu se musel zaplněným tribunám líbit. Došlo i na krev a salto ve vzduchu. Vše ale v rámci fair play. Taktika Rakeťáků: vše na bukaře Libora byla za chvíli Pandou odhalena a i díky golmanovi Pandy, Panda vítězí 4:1.
Rád bych vyzdvihnul Milana v bráně Pandy za jeho výkon. Byl pod obrovskou palbou kritiky za jeho předešlé výkony, ale tady jasně ukázal, že je platným členem kádru.

Čtvrtý zápas - Boys:Panteři 3:1. Panteři dlouho vzdorovali, ale hvězdami nabouchaný tým Boys byl letos k neporažení.

Pátý zápas - Panda:Boys. Panda slavící druhé místo v turnaji i celé tour neměla motivaci ani sílu s výsledkem něco udělat, i když ji ze střídačky hnal dopředu největší srdcař týmu Martin, toho času na marodce s nespecifikovaným zraněním v dolní části těla (natržená třísla). Nezabíraly ani pobídky jeho berlí. Panda:Boys 1:5.

Šestý zápas - Panteři.Rakeťáci 7:0.
Hráči Panterů už smíření s třetím místem hráli v podstatě už jen o svoje smlouvy na další sezóny. Rakety bojovaly ze všech sil, ale sedmičce se nevyhnuly, i když podaly statečný výkon.

Turnaj jako vždy proběhl ve velmi přátelské atmosféře, za což všem zúčastněným patří velký dík.

Pořadí Panda Cupu:
1. Old Boys - 6 body
2. Panda - 4 body
3. Panteři - 2 body
4. Rakeťáci - 0 bodů

Zapsal GM a kapitán Pandy, Pavel Rajn.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář